کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی تهران در فعالیت های فناورانه

با اعلام نتایج رتبه بندی تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی برترین‌ها در زمینه فعالیت های فناورانه معرفی شدند، دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه اول را در این ارزشیابی کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، با اعلام نتایج رتبه بندی تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی، برترین‌ها در زمینه فعالیت های فناورانه معرفی شدند و طی آن در میان دانشگاه های تیپ یک به ترتیب دانشگاه تهران، شهید بهشتی و شیراز رتبه یک تا سه را کسب کردند. در ارزشیابی این دوره از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی محور تولید فناوری با 9 عنوان و 26 شاخص مورد ارزیابی قرار گرفته است و حداکثر امتیاز  اختصاص داده شده به این محور 1000 است. دانشگاه‌های علوم پزشکی از جنبه واحدهای فناور، پروژه فناوری، محصول در سه بخش نمونه محصول، دارای مجوز و تجاری شده، فروش تحقق یافته و صادرات انجام شده، ثبت اختراع، ارائه خدمات، جذب اعتبارات، جشنواره شامل کسب جایزه از جشنواره های داخلی یا بین المللی، برگزاری رویداد استارتاپ یا ایجاد غرفه در نمایشگاه ملی و منطقه ای و بین المللی و در شاخص نهایی آموزش و فرهنگ سازی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته‌اند.

برای دسترسی به لینک خبر اصلی به اینجا مراجعه نمایید.