سمینار علمی تعهدحرفه ای در خدمات سلامت

پنجمین سمینار «تعهدحرفه ای در خدمات سلامت» به همراه جشنواره تقدیر از الگوهای عملی تعهدحرفه ای ، به همت دفتر ارتباط با دانش آموختگان و بنیاد علمی فرهنگی استاد بهادری، با حضور ریاست محترم دانشگاه، ریاست محترم نظام پزشکی، ریاست محترم دفتر ارتباط با دانش آموختگان در قالب سه پانل: (تعهد حرفه ای و سبک زندگی در کادر درمان)، (نقش نظام پزشکی در تعهدحرفه ای) و (شبه علم و تعهد حرفه ای، آسیب شناسی و راهکارها) روزهای چهارشنبه مورخ 1400/12/04 و پنجشنبه مورخ 1400/12/05 با امتیاز فرهنگی برای اعضای محترم هیئت علمی به صورت مجازی برگزار می شود.

در بخش جشنواره این مراسم نیز از جناب آقای دکتر سیدحسین احمدی استاد پیشکسوت رشته جراحی قلب دانشگاه، جناب آقای دکتر سعید طالبیان مقدم استاد پیشکسوت دانشکده توانبخشی، جناب آقای دکتر غلامرضا امین استاد پیشکسوت دانشکده داروسازی، جناب آقای دکتر محمود فرهودی استاد پیشکسوت گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سرکار خانم دکتر طلعت مختاری آزاد استاد پیشکسوت گروه ویروس شناسی دانشکده بهداشت به عنوان «برگزیدگان حیطه تعهد حرفه ای» این جشنواره تقدیر بعمل خواهد آمد.

لینک ثبت نام و شرکت در مراسم:

پوستر پوستر پوستر