تمدید ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی

قابل توجه دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی پژوهشی

ثبت نام بیمه تامین اجتماعی تا تاریخ 1400/6/12 تمدید گردید، دانشجویانی که هنوز موفق به ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی نشده اند، از 23 مردادماه تا 12 شهریور 1400 مهلت دارند تا با مراجعه به پرتال به نشانی  https://portal.srd.ir ثبت نام خود را نهایی کنند و مدارک خود را به واحد امور دانشجویی دانشکده تحویل دهند .همچنین دانشجویانی که ثبت نام کرده اند ولی دارای نقص در مدارک هستند، می توانند در این بازه زمانی به پرتال مراجعه کرده و با توجه به پیام کارشناسان اداره رفاه اقدام به رفع نقص کنند. درخصوص ثبت نام بیمه مذکور موارد ذیل قابل توجه می باشد:

- سنوات مجاز، نهایت 4 سال است.

- داشتن تعهد محضری مورد تایید صندوق رفاه (دانشجویان محترم در صورت نداشتن تعهد محضری به امور دانشجویی دانشکده مراجعه نمایند)

- تکمیل فرم درخواست، پرینت و تحویل به امور دانشجویی دانشکده لازم است.

- این خدمات فقط بصورت ثبت سوابق در بیمه است و خدمات درمانی را شامل نمی شود.

- تعرفه بیمه از سوی صندوق بصورت وام به بیمه تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد و هیچگونه کارمزدی به این وام تعلق نمی گیرد و بازپرداخت بعد از فراغت از تحصیل در 48 قسط توسط دانشجو خواهد بود.

دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vsca.tums.ac.ir مراجعه نمایند