برگزاری آموزش زبان فارسی

مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با سابقه ای درخشان و تجربه ای سی ساله در آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان،دارای شیوه های آموزش پزشکی می باشد.

دوره های تخصصی آموزش زبان فارسی و پیش دانشگاهی علوم پزشکی (ویژه دانشجویان بین الملل) به شکل های مجازی،حضوری کامل و نیمه حضوری قابل برگزاری خواهد بود و در صورت انعقاد قرارداد آموزشی و معرفی گروهی زبان آموزان،در هزینه های آموزشی و رفاهی نیز تخفیف های شایان توجهی اعمال خواهد شد.

در صورت تمایل،در خواستهای خود را به صورت مکتوب به آدرس ایمیل international.office@pst.ikiu.ac.ir ارسال نمایید.همچنین جناب آقای دکتر مهدی اسمعیلی،رئیس دفتر معاونت امور بین الملل دانشگاه بین المللی دانشگاه امام خمینی(ره)،از طریق شماره تلفن 02833786579 آماده پاسخگویی به سوالات متقاضیان عزیز خواهد بود.

پوسترهای سه زبانه معرفی مرکز