افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن ویژه دانشجویان متاهل دکتری تخصصی پژوهشی

پیرو اطلاع رسانی درخصوص آخرین مرحله ثبت نام وام ودیعه مسکن ویژه دانشجویان متاهل دکتری تخصصی پژوهشی در سال 1400، به استحضار می رساند مبلغ وام مذکور به شرح ذیل افزایش می یابد

• وام ودیعه مسکن از 60 میلیون تومان به 90 میلیون تومان افزایش یافته است.

· این افزایش به دانشجویانی تعلق میگیرد که مبلغ ودیعه مسکن آنها بیشتر از 60 میلیون تومان باشد.

• اولویت دریافت این تسهیلات با کسانی است که فرم درخواست ودیعه مسکن را زودتر تکمیل کرده و به امور دانشجویی تحویل دهند ( این فرم می بایست اول توسط واحد آموزش مدیریت امور تحقیقات و فناوری امضا و پس از امضای مدیریت امور خوابگاهها به امور دانشجویی تحویل داده شود).
  • دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vsca.tums.ac.ir مراجعه نمایند.                              فرم درخواست ودیعه مسکن