اطلاعیه فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

اطلاعیه  فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تکمیل کادر هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر که واجد شرایط مندرج در جدول زیر باشند به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی دعوت می کند.
 متقاضیان تا پایان وقت اداری روز شنبه  15 مهر 1402 فرصت دارند رزومه کامل شامل فعالیتهای پژوهشی و مقالات و کتب و طرح های تحقیقاتی مرتبط با لیزر در دندانپزشکی را به پست الکترونیکی Dri@Sina.tums.ac.ir ارسال کنند.
برای اطلاعات بیشتر می توانید با مسئول دفتر مرکز تحقیقات لیزر (خانم غلامی) به شماره 83384301 تماس بگیرید و یا به آدرس خیابان انقلاب، خیابان قدس، پژوهشکده علوم دندانپزشکی مراجعه کنید.