ارسال مقالات و آثار علمی

مرکز آموزش مدیریت دولتی با رسالت توسعه ی دانش مدیریت اداره عمومی و در مسیر تعمیق مجموعه علوم آموزش و توانمندسازی کارکنان دولت و با بهره گیری از ظرفیت های شبکه ای مراکز علمی و تحقیقاتی در نظر دارد از نتایج یافته های علمی ایشان در سه شماره بعدی فصلنامه آموزش مدیریت دولتی با محوریت موضوعات ذیل بهره برداری نماید.

• آموزش،توسعه و توانمندسازی کارکنان(فصلنامه شماره 9)
  • کانون های ارزیابی شایستگی مدیران(آثار،ابعاد،آسیب ها،راهبردهای توسعه و آینده نگری) (فصلنامه شماره 10)
  • توسعه و شایستگی های مدیران(فصلنامه شماره 11)

لذا از اساتید و دانشجویان گرامی دعوت می شود مقالات و آثار علمی خود را با محوریت سه موضوع فوق با توجه به شیوه نامه ،از طریق پست الکترونیک Training.SMTC@gmail.com تا تاریخ  1400/08/10 ارسال نمایند.برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه فصلنامه در دفتر مطالعات و همکاری های علمی و بین الملل،به شماره های 42501418،42501415،42501552 تماس حاصل نمایند.

شیوه نامه نگارش مقاله