آغاز ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی

به اطلاع می رساند ثبت نام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی آغاز گردیده و جزئیات ثبت نام بیمه مذکور به شرح ذیل تقدیم می گردد.

·  دانشجویان متقاضی ثبت نام بیمه تامین اجتماعی می توانند از تاریخ1400/2/20 لغایت 1400/3/31 با مراجعه به آدرس  Portal.srd.ir ثبت نام نمایند.

· هزینه بیمه تأمین اجتماعی این دسته از دانشجویان توسط صندوق رفاه پرداخت می شود که پس از فراغت از تحصیل در اقساط بلند مدت محاسبه خواهد شد.

· وام بیمه تامین اجتماعی برای لحاظ در سابقه بیمه دانشجویان بوده و شامل بخش درمانی نمی باشد. این بیمه مشمول سنوات گذشته نخواهد بود(بعنوان مثال دانشجوی دستیاری سال 4 نمی تواند برای سال های 1 تا 3 خود بیمه پرداخت نماید) و مبلغ هزینه هنوز مشخص نگردیده است.

· دستورالعمل اجرایی و نحوه انجام کار در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vsca.tums.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 84212333 تماس حاصل نمایند.

واحد آموزش دانشجویان معاونت پژوهشی