اعلام تاریخ مصاحبه و آمادگی جهت مصاحبه حضوری جهت داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

داوطلبان گرامی

ورود شما را به مرحله مصاحبه آزمون دکتری تخصصی پژوهشی تبریک گفته و برای شما آرزوی موفقیت داریم. برابر نامه شماره 2593/700/د مورخ 1400/6/6 معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصاحبه، صرفا جهت داوطلبانی انجام خواهد شد مقالات ایشان توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع تایید شده و به دانشگاه معرفی گردیده اند. واحد آموزش دکتری تخصصی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پاسخگوی سوالات احتمالی شما با اطلاعات تماس ذیل خواهد بود.

شماره تماس: 81633670-81633697-81634061

پست الکترونیک: rcco@tums.ac.ir

ضمن اعلام تاریخ مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی پژوهشی به استحضار میرساند زمان دقیق(ساعت و نشانی محل) برگزاری مصاحبه هر رشته/محل پس از وصول اسامی داوطلبان هر رشته/محل از مرکز سنجش آموزش پزشکی  در همین سایت نمایه گردید، و به شماره همراهی که در سامانه سنجش آموزش پزشکی درج نموده اید، ارسال میگردد.

فرمت رزومه قابل ارائه داوطلبان را در  اینجا  می توانید ببینید.

اطلاعات مربوط به ایده و حیطه پژوهشی اساتید راهنما را در  اینجا  می توانید ببینید.

لطفا مدارک مشروحه با رعایت ترتیب ذیل را، در یک پوشه شفاف (Clear book) قرار داده و در روز مصاحبه پس از ورود به اتاق انتظار به کارشناس آموزش مرکز تحقیقات محل مصاحبه تحویل نمایید. همراه داشتن اصل مدارک ذیل در روز مصاحبه الزامی می باشد.

1. -     رزومه آموزشی و پژوهشی
  2. -     تصویر شناسنامه (تمام صفحات) و کارت ملی
  3. -     تصویر کارت پایان خدمت
  4. -     تصویر پایان تعهدات(طرح نیروی انسانی)
  5. -     حکم کارگزینی(در صورت اشتغال)
  6. -      گواهی موافقت بدون قید و شرط بالاترین مقام مسئول سازمان محل اشتغال متبوع با ادامه تحصیل حداقل به مدت 4 سال (در صورتیکه شاغل رسمی یا پیمانی سازمان یا نهادی می باشید)
  7. -     مقاله هایی که شما در آن نویسنده اول یا مسئول باشید واز سایت های ISI / PubMed  اخذ شده باشد.
  8. -     سایر مقالات (به تفکیک)
  9. -     خلاصه مقالات (کنگره، سمینار، همایش)
  10. - تصویر صفحه روی جلد کتاب و فصلی که شما تالیف یا ترجمه آن را انجام داده اید (یک جلد از کتاب را ضمیمه پوشه فرمایید) + تاییدیه معاونت آموزشی وزارت بهداشت یا دبیرخانه تخصصی وزارت بهداشت یا لیست منابع آزمون مورد تایید وزارت بهداشت می بایست پیوست گردد.
  11. - پایان نامه مقطع قبل
  12. - گواهی های ثبت اختراعات
  13. - گواهی های جوایز معتبر داخلی وخارجی
  14. - مدرک زبان
  15. - مدارک تحصیلی مقاطع قبلی که در آن معدل درج شده باشد.
  16. -  گواهی های ثبت و اتمام طرح های پژوهشی که در آن همکاری داشته اند.
  17. - توصیه نامه ها
  18. - گواهی های آموزش نرم افزارهای تخصصی
  19. - گواهی های موید سوابق درخشان
  20. - طرحواره های تحقیقاتی مرتبط با ایده پژوهشی استاد راهنمای مورد نظر- با توجه به وزن قابل توجه امتیاز این بخش در فرم مصاحبه، به داوطلبان گرامی اکیدا توصیه میگردد نسبت به تهیه آن پیش از مصاحبه اقدام نمایند.

تذکر مهم 1: چنانچه شما فاقد مقاله اصیل(Original)  نمایه شده در  ISI/PubMedبه عنوان نویسنده اول یا مسئول باشید، حتی در صورت دریافت کارت ورود به جلسه مصاحبه، واجد شرایط مصاحبه نبوده و نمره مرحله دوم آزمون (مصاحبه) شما صفر لحاظ می گردد.

تذکر مهم 2: چنانچه در هریک از مراحل پذیرش مشخص گردد که داوطلب مدرک یا مدرکی غیر واقعی و یا جعلی که منجر به کسب امتیاز گردیده ارائه نموده است، طبق ضوابط و مقررات در خصوص وی اقدام خواهد شد.