کارگاه عدالت در سلامت

مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد با توجه به اهمیت موضوع سنجش و گزارش نابرابری های سلامت و وضعیت عدالت در سلامت کشور، کارگاه تخصصی بین المللی با عنوان آشنایی با "ابزار ارزیابی عدالت در سلامت: Health Equity Assessment Toolkit" با همکاری دفتر سازمان جهانی سلامت در ایران وحمایت دبیرخانه شبکه تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت برگزار نماید. ابزار ارزیابی عدالت در سلامت (HEAT)، یک نرم افزار کاربردی است که ارزیابی نابرابری های سلامت در داخل کشور را تسهیل می کند. در این کارگاه و با بهره گیری از ابزار معرفی شده، مهارت کشف نابرابری های سلامت به پژوهشگران، سیاست گذاران و مدیران نظام سلامت آموزش داده خواهد شد. این نرم افزار به کاربران امکان می دهد وضعیت عدالت در سلامت را در یک زمینه مشخص (به عنوان مثال یک کشور ، استان یا منطقه) ارزیابی کنند تا آخرین وضعیت نابرابری و تغییر نابرابری ها را در طول زمان را تعیین کنند.

معیارهای افراد واجدالشرایط عبارت خواهند بود از:

-           توانایی تفسیر و جمع بندی داده ها و گزارش نتایج تحلیلی؛

-           دانش کافی در حیطه سلامت؛

-           تسلط کافی به زبان انگلیسی؛

-          تمایل به مشارکت در بحث ها و کارهای گروهی.

* لازم به ذکر است که افراد واجد شرایط در هنگام ثبت نام حتما یک رزومه حداکثر یک صفحه ای در سایت بارگزاری نمایند.

• مدرس کارگاه: جناب آقای دکتر احمد رضا حسین پور؛ مسئول ارزیابی عدالت در سلامت در سازمان جهانی سلامت، ژنو، سوئیس و همکارانشان
  • تسهیل گر کارگاه: جناب آقای دکتر امیرحسین تکیان؛ معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت
  • مخاطبان: پژوهشگران حوزه عدالت در سلامت و عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، مدیران و سیاستگذاران ستاد   وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه‌های تابعه
  • زبان کارگاه: دو زبانه (فارسی و انگلیسی)
  • زمان برگزاری:
      • سه شنبه (01/04/1400) (Tue 22nd )؛ از ساعت 10 الی 13 به وقت تهران
      • چهارشنبه (02/04/1400) (Wed 23rd June) از ساعت 10 الی 13 به وقت تهران
  • مهلت ثبت‌نام: شنبه  15 خرداد
  • لینک ثبت نام متقاضی: https://b2n.ir/u45954
  • مکان کارگاه: کارگاه به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

*لینک کارگاه مجازی متعاقبا برای افراد شرکت کننده ارسال خواهد شد.

** گواهی شرکت: پس از برگزاری کارگاه، گواهی مشترک مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران و دبیرخانه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت به هریک از شرکت کنندگان اعطا می‌گردد.