فراخوان رشته مورد نیاز مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز برای گذراندن دوره تعهد خدمت در مقطع دکتری تخصصی اپیدمیولوژی متقاضی می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، این مرکز برای گذراندن دوره تعهد خدمت در مقطع دکتری تخصصی اپیدمیولوژی متقاضی می پذیرد.
متقاضیان می توانند رزومه خود را از طریق آدرس های زیر تا تاریخ 1401/05/30  ار سال کنند.
آدرس مرکز تحقیقات: اهواز-دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز-دانشکده بهداشت-مرکز تحقیقات عوامل موثر بر سلامت
آدرس الکترونیکی مرکز:
sdhrc@ajums.ac.ir