• 26 تیر 1403

اولین جلسه سری ژورنال کلاب های آنلاین دانشکده فناوری های نوین پزشکی با هدف ارزیابی انتقادی مقاله: “Hypoxia-enhanced Blood-Brain Barrier Chip recapitulates human barrier function and shuttling of drugs and antibodies”

با حضور نویسنده اول مقاله دکتر Nur Mustafaoglu از دانشگاه Sabanci  کشور ترکیه توسط دانشکده فناوری های نوین پزشکی و با همکاری گروه Appraise To Raise معاونت بین الملل دانشگاه در تاریخ شنبه اول خرداد ماه ساعت 15:00 به وقت تهران برگزار می گردد.

بدینوسیله ضمن دعوت از جنابعالی/سرکارعالی و همکاران محترم آن دانشکده/ مرکز تحقیقاتی جهت حضور در این ژورنال کلاب، خواهشمند است دستور فرمایید اطلاع رسانی مقتضی انجام و زمینه حضور و بهره مندی علاقه مندان از این فرصت بین المللی فراهم گردد.

علاقه مندان جهت شرکت در این برنامه و دریافت اطلاعات تکمیلی، میتوانند به لینک زیر مراجعه نمایند.

and-shuttling-of-drugs-and-antibodies