• 24 مرداد 1403

اعلام فراخوان جذب هیات علمی تعهداتی رشته اقتصاد و مدیریت دارو در سال 1403

مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد دارو از میان دانش آموختگان دکترای تخصصی رشته اقتصاد و مدیریت دارو به صورت تعهد ضریب k در رشته مذکور، هیأت علمی پژوهشی پذیرش می‌کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، مرکز تحقیقات مدیریت و توسعه دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، از میان دانش آموختگان دکترای تخصصی رشته اقتصاد و مدیریت دارو به صورت تعهد ضریب k در رشته مذکور، هیأت علمی پژوهشی پذیرش می‌کند.

مهلت ثبت نام برای متقاضیان دارای شرایط عمومی و اختصاصی از تاریخ 21 تیر 1403 تا 4 مرداد 1403 است و می‌توانند مدارک خود را در تاریخ اعلام شده در بالا از طریق آدرس پست الکترونیکی pmerc-tums@outlook.com ارسال کنند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر با  شماره 66959606 تماس بگیرند.

در صورت احراز نادرستی اطلاعات متقاضیان در هر یک از مراحل پذیرش، مراحل طی شده کان لم یکن تلقی شده و پذیرش فرد لغو خواهد شد.

برای دریافت شرایط عمومی و اختصاصی و نیز  مدارک مورد نیاز  اینجا را کلیک کنید.

" دریافت فایل تکمیل رزومه "