• 24 مرداد 1403

فراخوان جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ویژه بانوان

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه (ویژه بانوان) با عنوان «جشنواره ورزشی دانشجویان ، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران» در دو بخش )همگانی و قهرمانی ویژه بانوان) برگزار می نماید.

این مسابقات در 6 رشته ورزشی قهرمانی ویژه دانشجویان شامل (والیبال، بسکتبال، دومیدانی، تنیس روی میز، بدمینتون، تنیس) و 3 رشته ورزشی در بخش کارکنان (والیبال، تنیس روی میز، آمادگی جسمانی) در 5 رشته ورزشی همگانی  شامل (اسکات به دیوار، دوچرخه سواری، دارت، فریزبی و روبیک) برگزار خواهد گردید.

لازم به ذکر است مهلت ثبت نام جهت اعلام آمادگی دانشجویان ورزشکار برای حضور در این جشنواره ورزشی، از تاریخ 1400/07/11  لغایت 1400/07/25  تعیین گردیده است.

دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی گرامی می توانند جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری جشنواره ورزشی مذکور، در رشته های ورزشی قهرمانی با اداره مسابقات و تیمهای ورزشی بانوان (شماره تلفن های86013269  داخلی 217 ) و در رشته های ورزش همگانی با اداره گسترش ورزشهای همگانی بانوان (شماره تلفن های 86013269 داخلی 216) تماس حاصل فرمایند و جهت ثبت نام آنلاین به لینک vsca.tums.ac.ir/registration مراجعه نمایید.

آیین  نامه مسابقات هفته تربیت بدنی دانشجویان دختر  سال 1400

ایین نامه مسابقات کارکنان  هفته تربیت بدنی اداره مسابقات سال  1400