• 24 مرداد 1403

بازدید تیم داوری ارزشیابی کیفی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز تحقیقات کیفیت آب در سال 1403

بازدید تیم داوری ارزشیابی کیفی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، از مرکز تحقیقات کیفیت آب در تاریخ 1 خرداد 1403 در بیمارستان امام خمینی ساختمان ریحانه انجام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری، با توجه به برنامه ارزشیابی کیفی مراکز تحقیقاتی دانشگاه که 1 خرداد 1403 با حضور تیم داوری ارزشیابی کیفی؛ از مرکز تحقیقات کیفیت آب بازدید انجام شد.

در ابتدا دکتر مهدی هادی ریاست مرکز تحقیقات کیفیت آب،  ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور مهمانان، به معرفی مرکز و شرح مفصلی از فعالیت های مرکز در چارچوب دستورالعمل ارزشیابی مراکز پرداخت و نیز درخصوص وجود قابلیت و توانایی در مرکز در زمینه تالیف و ترجمه کتب و دستورالعمل های بهداشتی، ایجاد نرم افزارها و سامانه های مورد نیاز در زمینه های بهداشتی، توضیحات مفصلی را ارائه کرد و نیز درخصوص پتانسیل ها و محدودیت های مرکز مواردی را مطرح کرد.

از مهم ترین پتانسیل های مرکز که در این جلسه ذکر شد، شامل موارد ذیل بود:

• تمرکز بر چالش های موجود کشور در زمینه بحران های کمی و کیفی آب و حوزه WASH
  • وجود دانش فنی در بحث تحلیل داده های زیست محیطی و کمی سازی اثرات بهداشتی مواجهه با آلاینده ها
  • زمینه قوی مرکز در تولید ابزارهای نرم افزاری (تحت ویندوز و تحت وب) در زمینه های مختلف زیست محیطی
  • ارائه عناوین پژوهشی برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد) و راهنمایی و مشاوره دنشجویان
  • ارتباط با صنعت و انجام طرح های پژوهشی مرتبط با نیاز صنعت

سپس بعد از بحث و تبادل نظر موارد ذیل به صورت اولیه جهت ارتقاء فعالیت های مرکز توسط تیم ارزیاب پیشنهاد شد:

1. -    تمرکز رویکرد مرکز برای برقراری و وسعت بخشیدن به ارتباطات بین سازمانی به منظور ارائه راه حل برای مشکلات موجود در جامعه را (باتوجه به فیلد پژوهشی مرکز)
  2. -    تغییر رویکرد مدیریتی مدیریتی و راهبردی برای حل مسائل موجود کشور و افزایش ارتباطات بین المللی
  3. -    استفاده از توانایی ها و ظرفیت های همه اعضای شورا برای بهبود کیفی سطح مرکز و نیز ایجاد راه حل برای جلب مشارکت
  4. -    برگزاری نشست ها و ژورنال کلاب ها با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دیگر برای انجام طرح ها و پایان نامه های مشترک بین رشته ای و انجام تعاملات در نوشتن مقالات
  5. -    استفاده از قابلیت های مرکز مانند تولید نرم افزار در جهت جذب پایان نامه های مشترک از مراکز و دانشگاه هایی که به این خدمات نیاز دارند.
  6. -    استفاده از گرنت های مختلف موجود در دانشگاه برای پیشبرد طرح ها

در انتها قرار شد تیم ارزیاب بعد از جمع بندی مستندات و فعالیت های مرکز پیشنهادات نهایی خود را در جلسه ی دیگری با مرکز مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار دهند.

تصاویر