فراخوان دومین دوره پودمانی مجازی یادگیری ترکیبی و نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی

پوستر

دومین دوره پودمانی مجازی یادگیری ترکیبی و نرم افزارهای تولید محتوای الکترونیکی ویژه اعضای محترم هیات علمی و کارشناسان آموزشی دانشگاه ها از تاریخ 8 دی ماه الی 8 اسفندماه 1400 به صورت ترکیبی توسط دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی پیشرفته دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار می شود.بخش عمده این دوره به صورت غیرهمزمان ( آفلاین) و بخش آموزش عملی نرم افزار به صورت همزمان (آنلاین) برگزار می گردد.شرکت کنندگان به مدت 2 ماه در این دوره شرکت کرده و فرصت دارند مطالب را مطالعه نمایند و در پایان دوره با ارایه فعالیت های عملی موفق به دریافت گواهی نامه دوره خواهند بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت دانشکده مجازی http://vu.sums.ac.ir وارد شده و از طریق لینک ثبت نام اقدام نمایید.مهلت ثبت نام تا تاریخ 30 آذرماه می باشد.

محورهای دوره

فایل ها