فراخوان جذب هیئت علمی پژوهشی در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران،1 نفر عضو هیئت علمی پژوهشی ضریب کا جذب می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری،دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران،از میان متقاضیان دارای شرایط در رشته اپیدمیولوژی رشته های مرتبط با فعالیت در مرکز مربوطه ، 1 نفر عضو هیئت علمی پژوهشی ضریب کا جذب می کند.علاقمندان به همکاری فرم رزومه را تکمیل و تا تاریخ 31/04/1401 به آدرس پست الکترونیک research.trip@iums.ac.ir ارسال کنید.

تلفن تماس: 021-63471209