فراخوان جذب متقاضیان گذراندن تعهدات قانونی مقطع دکتری تخصصی در پژوهشکده علوم دندانپزشکی در سال 1402

پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تکمیل کادر هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر که دارای شرایط باشند به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی در مرکز تحقیقات دندانپزشکی دعوت می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت تحقیقات و فناوری،پژوهشکده علوم دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تکمیل کادر هیئت علمی خود از فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر که دارای شرایط مندرج در این جدول  باشند به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی  در مرکز تحقیقات دندانپزشکی  دعوت می کند.
 متقاضیان از تاریخ 1 بهمن 1402 تا پایان وقت اداری 14 بهمن 1402فرصت دارند رزومه کامل شامل فعالیتهای پژوهشی و مقالات و کتب  و طرح های تحقیقاتی مرتبط با حوزه اخلاق در دندانپزشکی را به آدرس پست الکترونیکی dentrc@Sina.tums.ac.ir ارسال کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر با مسئول دفتر این مرکز، اعلائی به شماره   83384124   تماس بگیرید و یا به آدرس خیابان انقلاب. خیابان قدس. پژوهشکده  علوم دندانپزشکی، مرکز تحقیقات دندانپزشکی مراجعه کنید.