برگزاری کارگاه یادگیری در قالبی تعاملی و رقابتی با رویکرد پایان‌نامه و طرح‌های پژوهشی

کارگاه یادگیری در قالبی تعاملی و رقابتی با رویکرد پایان‌نامه و طرح‌های پژوهشی به صورت حضوری و مجازی با حضور اساتید برجسته و با مهلت ثبت نام 19 مرداد 1401 برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، این کارگاه با مهلت ثبت نام تا روز چهارشنبه مورخ  19 مرداد 1401 با حضور اساتید برجسته دکتر حمیدرضا نمازی، دکتر احمدرضا شمشیری، دکتر علی اکبری ساری، دکتر اکبر شفیعی، دکتر پیام کبیری، دکتر سمانه اکبرپور، دکتر احسان شمسی کوشکی، دکتر مجتبی صداقت به صورت حضوری و مجازی، با اعطای گواهی رسمی از دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه با ۶ میلیون تومان جایزه پروپوزال‌های برگزیده برگزار می شود.
کارگاه‌های آموزشی با تدریس اساتید و نگارش پروپوزال زیرنظر منتورها می باشد.

پوستر کارگاه را می توانید از اینجا دریافت کنید.

لینک ثبت نام: https://cotar.tums.ac.ir/ProposalSchool