• 26 تیر 1403

اعطای وام دستیاری به دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی

اعطای وام دستیاری  به دانشجویان دکتری تخصصی پژوهشی

جزئیات پرداخت وام مذکور به شرح ذیل می باشد.

دانشجویان متقاضی وام ضروری دستیاری می توانند از تاریخ 1400/10/8 لغایت 1400/10/24 با مراجعه به آدرس Portal.srd.ir فرم درخواست خود را پس از تکمیل اطلاعات، ثبت و ارسال نمایند. فیزیک فرم درخواست    وام مذکور پس از امضا دانشجو به واحد آموزش دانشکده معاونت تحقیقات وفناوری اتاق 608 تحویل داده می شود.

• چنانچه دانشجویان در حال بازپرداخت بدهی در مقاطع قبل هستند، می بایست بازپرداخت ها به روز باشد، در غیر اینصورت از لیست متقاضیان حذف خواهند شد.
  • مبلغ وام دستیاری دویست میلیون ریال بوده و بدون نیاز به تعهد محضری و از طریق بانک مهر پرداخت خواهد شد.
  • دانشجویانی که در نوبت های قبل، از این وام استفاده کرده اند نیز می توانند دوباره ثبت نام کنند.

دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vsca.tums.ac.ir مراجعه نمایند.

دستورالعمل نحوه اعطای وام