• 26 تیر 1403

آخرین مرحله ثبت نام وام ودیعه مسکن جهت دانشجویان متاهل دکتری تخصصی پژوهشی در سال 1400

آخرین مرحله ثبت نام وام ودیعه مسکن ویژه دانشجویان متاهل دکتری تخصصی پژوهشی در سال 1400 آغاز گردیده است. جزئیات پرداخت وام مذکور به شرح ذیل می باشد.

• دانشجویان متقاضی وام ودیعه مسکن می توانند از تاریخ 1400/9/23 لغایت 1400/9/30 با مراجعه به آدرس  Portal.srd.ir فرم درخواست خود را پس از تکمیل اطلاعات، ثبت و ارسال نمایند.

• دانشجویان می بایست پس از ثبت درخواست در پرتال صندوق رفاه، پرینت آن و سایر مدارک خود را به امور دانشجویی دانشکده تحویل دهند.
  •  دانشجویان برای دریافت این وام می بایست مدارک دیگری از قبیل تعهد محضری، 2 ضامن معتبر (کارمند رسمی یا پیمانی دولت، کاسب دارای جواز کسب، بازنشسته تامین اجتماعی)، اجاره نامه دارای کد رهگیری و شماره حساب فعال در بانک تجارت، را به همراه خود داشته باشند.

ضروری است دانشجویان متقاضی و واجد شرایط، قبل از اقدام به آماده سازی و ارسال مستندات، موضوع درخواست خود را به این مدیریت (دانشکده مدیریت امور تحقیقات و فناوری) از طریق شماره تماسهای 81634063-81634061  اعلام نموده تا ابتدائا درخصوص سهمیه باقیمانده، از معاونت دانشجویی استعلام گردد.

دانشجویان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت دانشجویی فرهنگی  به آدرس vsca.tums.ac.ir مراجعه نمایند.

تعهد محضری

شرایط ضامن