برگزاری اولین جلسه شورای هماهنگی مراکز در سال 1402

جلسه شورای هماهنگی مراکز، در تاریخ 22 اردیبهشت 1402 در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاونت تحقیقات و فناوری، اولین جلسه شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی در سال1402 در تاریخ 22 اردیبهشت ماه و با حضور اعضاء شورا، در سالن شورای معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار شد. در این شورا موارد ذیل مورد بحث و بررسی و جمع بندی قرار گرفت:

1.  تعیین مسیر جذب هیئت علمی تعهداتی بصورت فراخوان در معاونت تحقیقات و فناوری(مصوبه شیوه اجرایی)
  2. درخواست رشته محل جهت جذب نیروی تعهدات قانونی در قالب هیئت علمی(3 مورد)
  3. گذراندن تعهدات قانونی در قالب هیئت علمی(7 مورد)
  4. تبدیل تعهدات قانونی از  پژوهشگر غیر هیئت علمی به هیئت علمی ضریب کا (3مورد)
  5. گذراندن تعهدات قانونی در قالب پژوهشگر غیر هیئت علمی(2مورد)
  6. تاسیس مرکزتحقیقات تغییر اقلیم و سلامت

در ابتدای جلسه دکتر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری، در خصوص ابلاغ جدید ریاست محترم دانشگاه در خصوص هیئت علمی تعهداتی و لزوم انجام فراخوان، توضیحاتی ارائه کرد و مقرر شد از این تاریخ جذب هیئت علمی پژوهشی در قالب تعهدات از مسیر فراخوان انجام شود. در ادامه موارد مطروحه در دستورجلسه مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.